Enllestit el projecte d’embelliment del carrer Esteve Dolsa d’Andorra la Vella

Les obres van culminar just abans de Nadal, han costat prop de 268.000 euros i han de servir per fer més “transitable” la zona

Un altra dels trams del carrer Esteve Dolsa on s'ha actuat.
Un altra dels trams del carrer Esteve Dolsa on s'ha actuat.

Els veïns del carrer Esteve Dolsa d’Andorra la Vella van tenir un regal de Nadal anticipat: la finalització de les obres d’embelliment de la zona. La setmana passada es van culminar els darrers serrells dels treballs, que s’havien iniciat a finals d’estiu. En total, el comú ha destinat uns 268.000 euros per canviar la voravia i fer “més transitable” el vial.

El projecte ara enllestit forma part d’un pla més ampli del comú per anar millorant diverses zones de la parròquia, amb una especial incidència en les voreres. L’actuació s’ha fet al llarg del tram final del carrer, entre les cruïlles amb el passatge dels Marginets i el vial que connecta amb l’avinguda Tarragona.

En total, s’ha embellit un tram d’uns 150 metres de calçada i 800 de voravia. L’objectiu, segons el comú, és fer-ho més “transitable”. Les obres havien començat a inicis de setembre i s’han acabat de culminar els darrers dies, just abans de Nadal.

Per tant, s’han complert els terminis marcats, tres mesos. En el seu dia, les obres es van adjudicar a l’empresa SAU-SIMCO per un import total de 267.924 euros.

Així ha quedat el tram del carrer Esteve Dolsa on s'ha fet l'embelliment.
Així ha quedat el tram del carrer Esteve Dolsa on s'ha fet l'embelliment.

Comentaris (5)

Trending