L’Enfira’t, pendent del temps per poder celebrar la trentena d’activitats

La segona edició ha donat el tret de sortida aquest dissabte amb un 15% més d'expositors i suposa el tret de sortida a nou caps de setmana d'esdeveniments culturals i esportius per reactivar la parròquia després de la temprada hivernal

Laura Mas visitant un dels expositora de l'Enfira't
Laura Mas visitant un dels expositora de l'Enfira't Comú d'Encamp

La cònsol major d’Encamp, Laura Mas, juntament amb altres autoritats comunals i del país, ha inaugurat aquest dissabte la segona edició de l’Enfira’t, la fira multisectorial que agrupa el teixit empresarial, cultural i associatiu del país amb l’objectiu de donar-se a conèixer i oferir els seus productes. Enguany, hi ha un 15% més d’expositors i una trentena d’activitats previstes.

El certamen dona el tret de sortida a nou caps de setmana d’esdeveniments esportius i culturals amb l’objectiu de “reactivar la parròquia després de la temporada d’hivern”. Així ho ha manifestat Laura Mas després de la inauguració. Espera que la gent respongui, tot i que s’estarà pendent de la meteorologia per poder celebrar la trentena d’activitats previstes.

La cònsol assenyala que “aquesta segona edició demostra la consolidació de la fira amb un 15% més d’expositors, dels quals el 80% repeteixen”. Sens dubte, diu, “és un gran aparador per al teixit empresarial, cultural i associatiu”. L’horari de la fira serà de deu del matí a vuit del vespre, tot i que algunes de les activitats d’aquest dissabte s’allargaran fins a la mitjanit.

Les novetats d’enguany són un nou punt de restauració a la sala de congressos del Complex Esportiu i Sociocultural, on es recupera la polpada, així com la visita de dues de les tres ciutats agermanades, Rouillac i l’Alguer.

Etiquetes

Comentaris

Trending