Encamp tornarà a contractar joves interins durant l’estiu

S’ofereixen places per a reforçar els serveis de turisme, cultura i esports, entre altres

Jove interina com a informadora turística a l'orri del Cubil l'estiu del 2020.
Jove interina com a informadora turística a l'orri del Cubil l'estiu del 2020. Comú d'Encamp

El Comú d’Encamp ha obert la convocatòria per a contractar joves durant l’estiu. Les places que s’ofereixen com a interins es corresponen amb els mesos de juliol i agost. Serviran per a reforçar els serveis de turisme, cultura, joventut i esports, principalment, però també manteniment i medi ambient.

Amb aquesta oferta laboral es busca donar una oportunitat laboral als joves de la parròquia, perquè puguin compaginar feina i vacances. La cònsol major, Laura Mas, anima a tots els adolescents a presentar-se a aquestes places. Aquest programa fa anys que es desenvolupa i permet tenir una primera oportunitat per acumular experiència i generar ingressos. A més, també ajuda a ampliar els efectius necessaris per incrementar els serveis d’atenció turística i les activitats en aquests mesos.

Les places que s’ofereixen són, per exemple, com a guies de museus i monuments, d’informadors a les oficines i espais d’interès turístic o de personal de suport al departament de Manteniment i Infraestructures, entre altes. Totes les feines disponibles es poden consultar a la web del Comú d’Encamp. La presentació de sol·licituds acaba el dia 19 d’abril a les 14 h. La convocatòria també s’obri per a cobrir les places de monitors i auxiliars de monitors per a les colònies de la Baronia i les activitats de 4X15 del Departament de Joventut i Esports.

Etiquetes

Comentaris

Trending