Encamp reprèn els viatges per a la gent gran amb sortides a Peníscola i a Estrasburg

La iniciativa s'emmarca en el programa d'oci i millora del benestar dels padrins a preus reduïts

Cartell anunciador del viatge a Peníscola.
Cartell anunciador del viatge a Peníscola. COMÚ D'ENCAMP

El comú d'Encamp programa de nou 'Els viatges per a la gent gran' de la parròquia, un programa de lleure a preus assequibles per a majors de 60 anys. Enguany les dues destinacions escollides són Peníscola, del 20 al 24 de setembre, i Estrasburg, del 6 al 9 de desembre.

Segons el conseller de Cultura i Afers Socials, David Cruz, aquesta iniciativa s'emmarca en el programa d'oci i millora del benestar per a la gent gran a preus reduïts. "És una bona oportunitat per gaudir d'una oferta d'oci i benestar a preus assequibles, amb persones de la mateixa generació i que comparteixen inquietuds similars".

El programa es reprèn després d'un any aturat per la pandèmia, i adaptat a les mesures de prevenció, com per exemple la reducció de a 25 persones per a cada viatge, l'obligació de tenir la pauta completa de vacunació, entre altres. El viatge programat per al mes de setembre a Peníscola, inclou diferents sortides i excursions com la ruta de la taronja per la Masia dels Doblons, un dia a València i una travessia en barca pel Delta de l’Ebre. L'allotjament serà en un hotel de quatre estrelles, quatre nits i cinc dies, amb pensió completa per 350 € per persona. Les inscripcions estaran obertes fins a l’1 de setembre i es poden fer a La Valireta.

Per altra banda, el viatge a Estrasburg, del 6 al 9 de desembre inclourà una visita als famosos mercats de Nadal de la zona, així com diferents excursions i
visites, com per exemple, un passeig pel riu i pels canals d’Estrasburg, una visita guiada al centre de la ciutat, a Riquewihr i el seu mercat de Nadal, a un celler de vins de l’Alsàcia amb una degustació inclosa, una visita guiada pel Musée du pain d’Épices a Gertwiller i una visita als municipis d’Obernai i Colmar. L'allotjament serà en un hotel de quatre estrelles, durant tres nits i quatre dies, amb pensió completa per 836,50 € per persona. Les inscripcions estaran obertes fins al 20 de setembre i es poden realitzar a La Valireta. El comú subvenciona el 30% del cost dels viatges als residents a la parròquia per tal d'oferir una oferta de lleure per a la gent gran a l'abast de tothom.

El comú  ha estrenat durant l'estiu un activitat inclosa en el programa de salut, lleure i benestar per a persones grans de la parròquia. En aquesta ocasió, ha sigut a través de l'esport, on cada setmana els dimarts i dijous, s'ha realitzat una caminada i exercicis físics a l'aire lliure, un dia a Encamp i un dia a una altra parròquia del Principat, per descobrir rutes a peu, de forma guiada i gratuïta i completament adaptades a les persones grans. L'èxit de l'activitat ha suposat el compromís per part del departament de programar de nou l'activitat per l'estiu vinent.

Etiquetes

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.