Encamp reprèn els viatges per a la gent gran amb sortides a Peníscola i a Estrasburg

La iniciativa s'emmarca en el programa d'oci i millora del benestar dels padrins a preus reduïts

Cartell anunciador del viatge a Peníscola.
Cartell anunciador del viatge a Peníscola. COMÚ D'ENCAMP

El comú d'Encamp programa de nou 'Els viatges per a la gent gran' de la parròquia, un programa de lleure a preus assequibles per a majors de 60 anys. Enguany les dues destinacions escollides són Peníscola, del 20 al 24 de setembre, i Estrasburg, del 6 al 9 de desembre.

Segons el conseller de Cultura i Afers Socials, David Cruz, aquesta iniciativa s'emmarca en el programa d'oci i millora del benestar per a la gent gran a preus reduïts. "És una bona oportunitat per gaudir d'una oferta d'oci i benestar a preus assequibles, amb persones de la mateixa generació i que comparteixen inquietuds similars".

El programa es reprèn després d'un any aturat per la pandèmia, i adaptat a les mesures de prevenció, com per exemple la reducció de a 25 persones per a cada viatge, l'obligació de tenir la pauta completa de vacunació, entre altres. El viatge programat per al mes de setembre a Peníscola, inclou diferents sortides i excursions com la ruta de la taronja per la Masia dels Doblons, un dia a València i una travessia en barca pel Delta de l’Ebre. L'allotjament serà en un hotel de quatre estrelles, quatre nits i cinc dies, amb pensió completa per 350 € per persona. Les inscripcions estaran obertes fins a l’1 de setembre i es poden fer a La Valireta.

Per altra banda, el viatge a Estrasburg, del 6 al 9 de desembre inclourà una visita als famosos mercats de Nadal de la zona, així com diferents excursions i
visites, com per exemple, un passeig pel riu i pels canals d’Estrasburg, una visita guiada al centre de la ciutat, a Riquewihr i el seu mercat de Nadal, a un celler de vins de l’Alsàcia amb una degustació inclosa, una visita guiada pel Musée du pain d’Épices a Gertwiller i una visita als municipis d’Obernai i Colmar. L'allotjament serà en un hotel de quatre estrelles, durant tres nits i quatre dies, amb pensió completa per 836,50 € per persona. Les inscripcions estaran obertes fins al 20 de setembre i es poden realitzar a La Valireta. El comú subvenciona el 30% del cost dels viatges als residents a la parròquia per tal d'oferir una oferta de lleure per a la gent gran a l'abast de tothom.

El comú  ha estrenat durant l'estiu un activitat inclosa en el programa de salut, lleure i benestar per a persones grans de la parròquia. En aquesta ocasió, ha sigut a través de l'esport, on cada setmana els dimarts i dijous, s'ha realitzat una caminada i exercicis físics a l'aire lliure, un dia a Encamp i un dia a una altra parròquia del Principat, per descobrir rutes a peu, de forma guiada i gratuïta i completament adaptades a les persones grans. L'èxit de l'activitat ha suposat el compromís per part del departament de programar de nou l'activitat per l'estiu vinent.

Etiquetes

Comentaris

Trending