Encamp i el Pas inicien el ‘Nadal Xic' amb l’entrega de cartes al Pare Noel i els tallers

El programa d’activitats, que compta amb més de 50 propostes per a tota la família, s'estendrà fins al 5 de gener amb propostes musicals, jocs, inflables, simuladors de realitat virtual, rondalles, espectacles de màgia i il·lusionisme i sessions de cinema amb crispetes

L'espectacle  'Tribut a Cantajocs' ha estat una de les primeres activitats del 'Nadal Xic' d'Encamp i el Pas de la Casa.
L'espectacle 'Tribut a Cantajocs' ha estat una de les primeres activitats del 'Nadal Xic' d'Encamp i el Pas de la Casa. COMU d'ENCAMP

El ‘Nadal Xic’ d’Encamp i El Pas de la Casa ha donat aquest divendres el tret de sortida amb l’entrega de cartes al Pare Noel, els tallers de rebosteria i els primers espectacles infantils d’aquestes festes. El programa d’activitats, que compta amb més de 50 propostes per a tota la família, s'estendrà fins al 5 de gener i oferirà propostes musicals, tallers de manualitats, jocs, inflables, simuladors de realitat virtual, rondalles, espectacles de màgia i il·lusionisme i sessions de cinema amb crispetes.

Els actes d’aquest divendres han començat a les 10 h amb l’entrega de cartes al Pare Noel al museu Casa Cristo d’Encamp i a l’Oficina de Turisme del Pas de la Casa. L’activitat es repetirà aquest dissabte a Casa Cristo, de les 10 h a les 14 h, i per assistir-hi cal fer reserva prèvia al +376 833 551. Fins ara, hi ha hagut aproximadament 200 infants que han entregat la carta o que tenen pendent de fer-ho durant el matí de demà dissabte.

El programa ha continuat a la tarda, a les 16.30 h, amb els tallers de rebosteria a Encamp i al Pas de la Casa, que han consistit a elaborar pinxos de fruita i galetes de Nadal. Les dues activitats han aplegat més de 150 d’assistents. La primera jornada del ‘Nadal Xic’ ha finalitzat amb dos espectacles infantils: ‘Atrapa la Festa’, dels Atrapasomnis, que han actuat al Pas de la Casa, i ‘Tribut a Cantajocs’, amb el grup Súper Éxitos, que ha aportat música i diversió a la Sala de Festes del Complex d’Encamp.

Les activitats continuaran demà dissabte amb jocs i simuladors de realitat virtual a la Sala de Congressos d’Encamp (de les 10 h a les 14 h i de les 17.30 h a les 19.30 h), els inflables, jocs i ludoteca a la Sala Polivalent d’Encamp (de les 10 h a les 14 h i de les 16 h a les 18 h), els tallers de manualitats a la Sala de Festes del Pas de la Casa (de les 16 h a les 19 h) i l’arribada del Pare Noel tant a Encamp com al Pas de la Casa, que començarà a les 17.30 h des de Casa Cristo i des de l’Oficina de Turisme del Pas de la Casa.

A més, aquest dissabte se celebrarà la tradicional Missa del Gall. Al Pas de la Casa, la missa començarà a les 19.30 h i tindrà lloc a l’Església de Sant Pere. Mentre que a Encamp s’iniciarà a les 24 h a l’Església de Santa Eulàlia. En finalitzar l'eucaristia, a la vila d’Encamp, hi haurà repartiment de xocolata calenta i vi bullit per celebrar l'inici del Nadal.

Comentaris

Trending