Encamp i el Pas de la Casa inicien la segona setmana d’activitats de Pasqua

Més de 90 infants i joves participaran en les “Pasquaolímpiades”, on destaquen una sortida a l’espai 360 Xtrem i els esports poc coneguts

Comentaris

Encamp i el Pas de la Casa inicien les Pasquaolímpiades
Encamp i el Pas de la Casa inicien les Pasquaolímpiades Comú d'Encamp

La segona setmana d’activitats a Encamp i al Pas de la Casa s’inicia amb més de 90 inscrits a les “Pasquaolímpiades”. El comú ha organitzat una agenda per als infants i joves, seguint amb el compliment dels protocols sanitaris. Entre el ventall d’entreteniments realitzaran una jornada multiesportiva, una cursa d’orientació, un torneig, una cursa de relleus i una sortida al 360 Xtrem.

Entre els participants a les diferents activitats el comú compta amb 60 infants i una trentena de joves. L’objectiu principal de les “Pasquaolímpiades” és el de promocionar esports poc coneguts a través del joc. S’ha dividit els nens en dues franges d’edat, dels 6 als 12 anys i dels 12 als 18 anys, de forma que es podran adaptar les jornades a les necessitats de cada grup.

La setmana passada les activitats van girar al voltant del cinema i la pel·lícula ‘Búixola daurada’. Es va desenvolupar un pla de treball per aprendre a descriure les emocions a través de l’afinitat amb els animals i la projecció d’aquest film. Els nens pogueren realitzar manualitats, jocs de pistes, una sortida al Palau de Gel i una tarda a la piscina al Centre Esportiu del Pas de la Casa.

Comentaris

Trending