Encamp i el Pas de la Casa donen el tret de sortida al Nadal

El primer dels actes se celebrarà el cap de setmana: la Fira de Santa Llúcia, a la plaça Sant Miquel, a la qual s’haurà d’accedir presentant el certificat Covid

Un instant de l'acte d'encesa de llums a la plaça dels Arínsols.
Un instant de l'acte d'encesa de llums a la plaça dels Arínsols. COMU D'ENCAMP

Encamp ha donat el tret de sortida als actes de Nadal amb l’encesa de llums a la parròquia i el repartiment del calendari d’advent als infants. S’ha fet amb dos actes simultanis, un a cadascú dels dos nuclis urbans i seguint les pertinents mesures de prevenció davant l’enduriment de la pandèmia. Un els primers esdeveniments arribarà ja el cap de setmana, amb la Fira de Santa Llúcia a la plaça de Sant Miquel.

Un dels actes s’ha fet a la plaça de l’Església del Pas de la Casa i ha comptat amb l’actuació de Patxi Leiva. L’altre, als Arínsols, amb el Cor Rock d'Andorra i l’Esbart Sant Romà. Aquesta darrera agrupació ha ofert una peça assajada especialment per a l’ocasió.

La cònsol major, Laura Mas, ha explicat que “hem adaptat l’encesa de llums a les noves mesures de prevenció”. Al mateix temps ha desitjat que “petits i grans puguin començar a gaudir de la màgia del Nadal però amb prudència i respectant les normatives”.

El comú ha iniciat també el repartiment dels calendaris d’advents als infants. Al llarg dels pròxims dies, s’entregaran prop de 1.300, amb un dibuix inspirat en elements característics de la parròquia i les cartes per enviar als Reis d'Orient o el Pare Noel.

El primer dels actes nadalencs tindrà lloc el dissabte i el diumenge. Serà la Fira de Santa Llúcia,  que comptarà amb 14 parades d’artesans i productors locals. Per accedir al recinte de la plaça Sant Miquel caldrà presentar certificat Covid.

Comentaris (1)

Trending