Encamp organitza una marxa popular emmarcada en la campanya nacional “Mou-te”

Se celebrarà el dia dos d’octubre i tindrà un preu simbòlic d’un euro, que inclou una samarreta per a les primeres inscripcions

Una imatge del recorregut de la marxa popular
Una imatge del recorregut de la marxa popular

Encamp ja ha posat data per a la seva marxa popular, que s’emmarca dintre de la campanya nacional promoguda per Govern, per fomentar l’activitat física al país. Se celebrarà el dia dos d’octubre, i té un preu simbòlic d’un euro. Les primeres inscripcions, a més  tindran una samarreta de record.

El recorregut d’aquesta marxa popular serà circular, i tindrà lloc per zona urbana. La seva sortida i arribada serà des del mateix punt, a la plaça Sant Miquel – avinguda Joan Martí. Amb la intenció de què pugui participar tothom, s’ha organitzat un recorregut de 2,5 quilòmetres, que pràcticament no tenen desnivell i que creen un circuit molt fàcil.

Tots els implicats en la campanya d'hàbits saludables del 2021.

Relacionat

La cursa popular de l’illa Carlemany canvia de format

La sortida serà el dissabte, 2 d’octubre, a les 11h. Les samarretes per a aquells que facin les primeres inscripcions es podran recollir al complex esportiu i sociocultural d’Encamp, a partir del divendres 24 de setembre. De dilluns a divendres es podrà passar de 7 h a 22 h, i el dissabte de 9 h a 20 h.

Etiquetes

Comentaris

Trending