Encamp i la Massana impulsen conjuntament uns mercats d’artesania

Les fires tindran lloc de forma rotatòria els caps de setmana dels pròxims quatre mesos a les dues poblacions, així com també al Pas i persegueixen l’objectiu d’ajudar a reactivar el teixit comercial de totes dues parròquies

El mercat d'Encamp es farà a la plaça Sant Miquel.
El mercat d'Encamp es farà a la plaça Sant Miquel. COMÚ D'ENCAMP

Encamp i la Massana impulsaran conjuntament una iniciativa amb la voluntat d’ajudar a la reactivació econòmica de les dues parròquies durant els pròxims mesos. En concret, organitzaran cada cap de setmana un mercat d’artesania que serà rotatiu. Així, s’instal·larà consecutivament als dos pobles, a més del Pas de la Casa. La idea és començar el divendres vinent i que les fires s’allarguin fins a mitjans d’octubre.

Els mercats constaran d’un total de vint parades i es vol que artesans del país hi tinguin una destacada presència. Per això, vuit d’aquests estands estan reservats per a ells. Els altres dotze, per a altres de fora del Principat. També hi haurà dos punts de restauració.

Les fires s’allargaran els tres dies del cap de setmana. Divendres, obriran a les tres de la tarda i tancaran a les deu de la nit. Ja dissabte, hi haurà activitat des de les nou del matí fins a les deu de la nit. I diumenge, fins a les tres de la tarda.

Els mercats seran rotatius. A Encamp es farà a la plaça Sant Miquel, a la del Consell i al carrer Major. Al Pas de la Casa, a la zona de l’església de Sant Pere. I, a la Massana, a les Fontetes i a la plaça del Quart. El primer està previst a aquesta darrera població el cap de setmana vinent. Després es farà a la localitat fronterera (del 16 al 18 de juliol) i a Encamp (del 23 al 25). Hi haurà quatre torns, fins a mitjans d’octubre.

Etiquetes

Comentaris

Trending