Encamp inicia les inscripcions a unes activitats esportives adaptades al coronavirus

Els usuaris que estiguessin inscrits l’any passat gaudiran d’un 30% de descompte per compensar les classes perdudes arran de l’esclat de la crisi sanitària

El cartell del fulletó de les activitats.
El cartell del fulletó de les activitats. COMÚ D'ENCAMP

El comú d’Encamp ha obert les inscripcions per a les activitats esportives. Des de la corporació s’ofereix un ampli programa per a totes les franges d’edat. Totes començaran a partir del 28 de setembre i en elles s’aplicaran les corresponents mesures per evitar el risc de contagi amb el coronavirus.

El conseller de Joventut, Esports i Via Pública, Xavier Fernàndez ha celebrat que “es puguin reiniciar les activitats esportives tot i les moltes mesures de seguretat que haurem d’aplicar entre tots” i ha volgut “agrair als clubs i associacions de la parròquia l’esforç que han realitzat per  adaptar-se a la nova situació” així com  les aportacions realitzades en la reunió realitzada fa una setmana entre el Departament d’Esports i totes les entitats per explicar-los el funcionament i l’aplicació dels protocols de seguretat. Des de la corporació es vol compensar aquells usuaris inscrits l’any passat i que van veure com les classes quedaven cancel·lades després de l’esclat de la crisi sanitària. Per això, tindran un 30% de descompte.

Els preus de les activitats serà per a infants i joves de 163 euros per realitzar-ne una activitat,  307 si se’n fan dues i 220 cadascuna a partir de la tercera. Les activitats que realitzen una sessió a la setmana el preu serà de 83 euros. S’aplicarà un 10% de descompte per als titulars del Carnet Jove i els socis del Club Piolet i un 20% de descompte per al segon germà o germana. El preu per a les activitats d’adults serà de 113,40 euros per trimestre, 138,40 si no s’és soci dels centres esportius.

Les places estan limitades en funció de les capacitats màximes dels espais per motius de prevenció per la Covid-19. S’aplicaran diferents mesures de prevenció d’acord amb cada tipologia d’activitat.

Etiquetes

Comentaris

Trending