Encamp entrega 5.050 euros en premis del II concurs d’aparadors de Nadal

Han participat 35 establiments comercials, hotelers i de restauració, i particulars de tota la parròquia

El guanyador de la categoria de bars, el propietari de Creperia Ernesto.
El guanyador de la categoria de bars, el propietari de Creperia Ernesto.

El comú d’Encamp ha fet entrega de 4.350 euros en premis i 700 en vals de compra per als participants del II concurs d’aparadors i decoració de Nadal. En total s’han inscrit 35 establiments comercials, hotelers i de restauració, i particulars tant d’Encamp, com del Pas de la Casa.

El concurs ha estat promogut pel Departament de Turisme i Reactivació Econòmica del Comú d'Encamp, l'Associació d'Empreses d'Encamp i el Consell Econòmic i Social del Pas de la Casa per embellir i engalanar la parròquia durant les festes de Nadal mitjançant la participació ciutadana. A tots els participants, a més, se’ls ha entregat un val de compra de 20 euros per gastar en els propis establiments que han concursat.

Els premis no s'han pogut entregar en un acte conjunt per la pandèmia, però s'han fet entrega dels diplomes i els premis individualment als guanyadors per part del conseller de Turisme i Reactivació Econòmica, Nino Marot, un representant del Consell Econòmic i Social del Pas de la Casa, Carlos Gomes, acompanyats del director de Turisme i Reactivació Econòmica, Ricard Gonzalvo, i el tècnic de Reactivació, Ignasi Vinós.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending