Encamp engega una campanya per promoure la compra de proximitat a la parròquia

La iniciativa compta amb un vídeo però també inclou la celebració de mercats especials als dos pobles i altres accions com ara espectacles al carrer o vals de descompte

https://www.youtube.com/embed/2OY_Fl-Mfw0

El comú d’Encamp ha engegat una campanya per promocionar el comerç de la parròquia durant aquestes festes nadalenques. Es tracta d’una iniciativa conjunta amb el teixit empresarial que es fa sota el lema ‘Aquest Nadal, regala Encamp’. Entre altres punts, s’inclou la celebració de tres mercats, sortejos, vals de compra i espectacles al carrer, entre altres.

Una altra de les idees que formen part de la campanya és un vídeo promocional de les botigues de la parròquia. En ell, una nena petita explica la seva experiència de compres tant al Pas de la Casa com a la vila d’Encamp. L’objectiu de la iniciativa és sensibilitzar de la importància de la compra de proximitat.

La cònsol major, Laura Mas ha explicat que “el teixit comercial té dues realitats diferents que necessiten accions específiques”. Així, el vídeo fa referència al Pas, però  també té la voluntat de “visualitzar les botigues d’Encamp per posicionar-les com a comerç de proximitat i sensibilitzar a la població de la importància de la compra local”.

El comú llença aquesta acció dins de les activitats de promoció del comerç local que ha impulsat des de l’estiu amb el pla de reactivació econòmica. Així entre les mesures previstes, hi ha tres mercats de Nadal, un al centre d'Encamp, del 27 al 2 de gener que inclourà també dos espectacles de llum diaris. Des d’ahir ja ha començat el primer mercat al Pas, organitzat amb l'associació de veïns, que durarà fins al dia 22 i el segon es realitzarà des del 2 al 10 de gener.

Paral·lelament a aquestes accions s’ha programat un espectacle de circ, des del 18 de desembre fins al 6 de gener, a la sala de festes del Complex. Les activitats infantils, del Pare Noel i Reis, es complementen així amb un espectacle amb reconeixements internacionals.

Etiquetes

Comentaris

Trending