Encamp emprèn l’últim tram de la separativa d’aigües

El comú també engegarà un pla d’igualtat de perspectiva de gènere per aconseguir millores i abordar diversos àmbits

Les obres s'han de fer al carrer de la Ventiga.
Les obres s'han de fer al carrer de la Ventiga. Google Maps

El procés de separativa de les aigües pluvials i residuals és un compromís que el comú d’Encamp porta arrossegant diversos anys, i que per diversos motius no s’havia pogut completar. Aquest dilluns, durant la sessió de consell, s’ha aprovat finalment les tasques a l’últim tram, deixant complet, per fi, tot el projecte. D’altra banda, també s’engegarà un pla d’igualtat de perspectiva de gènere, mitjançant el qual es treballarà per aconseguir millores i abordar diversos àmbits dintre del comú.

La separativa d’aigües, tal com ha indicat la cònsol major, Laura Mas, ha estat un pla que es té amb el Govern i que ja portava pendent diversos anys. Sobretot, pel que fa al carrer de la Ventiga. Les obres que es portaran a terme estaven planejades per al 2020, però la Covid-19 va fer impossible la seva realització. Després, el comú assegurava que es farien al 2021, però ha estat finalment l’any 2022 quan es faran i, per fi, s’assolirà el 100% que s’havia de portar a terme a la parròquia.

Al carrer de la Ventiga, per tant, es portaran a terme els treballs propis que es corresponen amb l’adequació i la reposició dels serveis. Concretament, Mas ha indicat que es farà la separativa d’aigües. A més, i aprofitant l’ocasió, es farà també un embelliment de l’asfalt del carrer.

D’altra banda, Mas també ha anunciat que el comú treballa en un pla d’igualtat de perspectiva de gènere. “Vam fer una xerrada amb el col·lectiu de directors per poder començar a impulsar-lo”, ha explicat, afegint que actualment es treballa per poder tenir-lo enllestit aviat. S’ha destinat una partida de 6.000 euros a la creació d’aquest pla per tal d’aconseguir millores en diversos àmbits.

Etiquetes

Comentaris

Trending