Encamp destinarà fins a 230.000 euros per un nou parc al carrer Bellavista

Les instal·lacions i els jocs seran de fusta per poder integrar-se en l’entorn que es crearà mitjançant la plantació d’una quinzena d’arbres, per emular un petit bosc

La parcel·la d'Encamp on es situarà el nou parc.
La parcel·la d'Encamp on es situarà el nou parc.

El comú d’Encamp destinarà una partida de fins a 230.000 euros per ubicar un nou par a la parròquia. Concretament, al carrer Bellavista. Les instal·lacions i els diversos jocs que s’ubicaran a l’espai seran de fusta, de forma que s’integrin a la perfecció amb l’entorn. En aquest sentit, amb la plantació d’una quinzena d’arbres s’espera poder emular un petit bosc.

El concurs per adjudicar la construcció d’un parc infantil al carrer Bellavista d’Encamp s’ha publicat aquest dimecres al BOPA. Des del comú s’ha reservat una partida de 230.000 euros, tot i que dependrà de les ofertes que s’hi presentin. Seguint el procediment, s’espera que aproximadament cap a la tardor pugui estar enllestida la nova zona, que està situada pròxima al Funicamp. Aquest projecte segueix la línia de posada en valor i desenvolupament dels espais verds.

En aquest sentit, a la parcel·la, que té 600 metres quadrats, es crearà una mena de petit bosc amb la plantació d’una quinzena d’arbres. A partir d’aquí es construirà una zona infantil amb un conjunt de jocs que serà de fusta. Es podran trobar cordes, un balancí, diversos tobogans, un tipi, entre altres instal·lacions. També el terra es treballarà amb material natural, com és l’escorça de pi.

Etiquetes

Comentaris

Trending