Encamp destinarà 400.000 euros a millorar les voravies del Pedral i el Mirador

Els treballs s’emmarquen en la política d’embelliment que es vol impulsar i amb la qual es vol ser més ambiciós els pròxims anys si la situació econòmica millora i ho permet

Un dels punts on s'actuarà serà el carrer del Pedral.
Un dels punts on s'actuarà serà el carrer del Pedral. Google Maps

El comú d’Encamp tirarà endavant en poques setmanes els treballs per reformar i millorar els carrers de dues zones del poble. En concret, es faran obres per embellir les voravies del Pedral i el Mirador. En global, la partida que s’hi destinarà, a l’espera de quin sigui el resultat del concurs convocat per adjudicar el projecte, ascendeix a uns 400.000 euros, una xifra que, des de la corporació, es vol incrementar en exercicis posteriors per arribar a més barris.

La corporació ja ha licitat els treballs que han de permetre tirar endavant el projecte. En concret, per aquest any la voluntat és millorar l’espai urbà a dues parts del poble: la zona del Pedral i la del Mirador.

Segons ha explicat la cònsol major de la parròquia, Laura Mas, les obres s’emmarquen en la “política d’embelliment” que, assegura, tindrà continuïtat en els pròxims anys de mandat. De fet, es vol ser encara més ambiciós si la situació econòmica postpandèmia ho permet.

Així, per aquest 2021, la partida que s’hi destinarà serà relativament modesta. Tot just, 400.000 euros. En canvi, la mandatària ha avançat la “voluntat d’incrementar-la de cara a l’any vinent”.

El concurs per licitar les obres ja s’ha publicat al BOPA. El termini de presentació d’ofertes finalitzarà el 25 de març. En aquest cas, l’adjudicació no només comprendria els treballs d’aquest any sinó que el contracte que es formalitzés amb l’empresa guanyadora seria per un termini de quatre anys, ampliable fins a sis.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending