Encamp destina 34.000 euros per adaptar la gespa de Prada de Moles a les necessitats del rugbi

El VPC es desplaçarà durant dues temporades a les instal·lacions facilitades pel comú després que l’FC Andorra s’hagi traslladat a l’Estadi Nacional per l’ascens a Segona

Una vista de la gespa de Prada de Moles.
Una vista de la gespa de Prada de Moles. Pilar Candel

El comú d’Encamp ha adjudicat els treballs per a condicionar la gespa artificial de Prada de Moles i adaptar-la, així, a les necessitats del rugbi. En total, es destinaran més de 34.000 euros. El VPC, tal com es va anunciar al mes de juny, es desplaçarà durant dues temporades a les instal·lacions encampadanes després que l’FC Andorra s’hagi traslladat a l’Estadi Nacional pel seu ascens a Segona.

El comú ha adjudicat els treballs per a condicionar la gespa artificial del terreny de joc de Prada de Moles. Concretament, es busca complir els paràmetres d’homologació World Rugby 22, i que es pugui practicar aquest esport amb les millors condicions a Encamp. La modalitat del concurs era urgent, i es va resoldre el passat 1 de setembre. En total, es destinaran 34.140,98 euros.

El passat mes de juny es va mantenir una reunió entre representants de la federació de rugbi, el VPC, el cap de Govern i la ministra d’Esport per tal d’arribar a un acord. Amb l’ascens a Segona de l’FC Andorra, es pretenia que el seu creixement es consolidés i que es pogués traslladar a l’Estadi Nacional. Aquest fet, però, influïa en l’activitat habitual de l’equip de rugbi. Finalment, es va accedir a ocupar Prada de Moles durant dues temporades, però amb la voluntat que els partits de la selecció es puguin continuar disputant al Nacional.

Comentaris

Trending