Encamp cancel·la el Saló de la Infància per culpa del coronavirus

La decisió es pren per la incertesa que provoca la situació sanitària i “les mesures excepcionals a prendre en l’organització d’un esdeveniment d’aquestes característiques”

Comentaris

Una edició anterior del Saló de la Infància i la Joventut.
Una edició anterior del Saló de la Infància i la Joventut. Visitandorra.com

El coronavirus també afectarà de forma clara un dels esdeveniments més tradicionals del Nadal a Andorra. El comú d’Encamp ha decidit suspendre el Saló de la Infància i la Joventut, que se celebra cada any a la parròquia. S’entén que l’actual situació obligaria a prendre unes mesures excepcionals que farien molt complicat la celebració normal de la fira. A més, tampoc hi haurà revetlla de cap d’any.

El comú havia convocat inicialment el concurs per a l’organització del Saló. La setmana passada, però, la junta de govern de la corporació va analitzar la situació sanitària, especialment inquietant, cal recordar, a Encamp. Es va optar per suspendre’l, donades “les circumstàncies actuals d’incertesa davant la situació epidemiològica i sanitària del coronavirus SARS-Cov-2 i les mesures excepcionals a prendre en l’organització d’un esdeveniment d’aquestes característiques”.

Per això, s’ha optat per declarar desert el concurs i no fer enguany un Saló que s’havia convertit en una tradició clau del Nadal a la parròquia i, de fet, a tot el Principat. A la vegada, també s’ha decidit que tampoc es farà la revetlla de cap d’any.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending