Encamp ‘activa’ els horts socials per a la gent gran

S’han entregat les claus de les 43 parcel·les disponibles i hi ha 9 sol·licitants més en llista d’espera

Comentaris

Acte de lliurament de les claus dels horts socials d'Encamp.
Acte de lliurament de les claus dels horts socials d'Encamp. COMÚ D'ENCAMP

El comú d'Encamp ha entregat aquest dimarts les claus dels 43 horts socials per a la gent gran. Hi ha, a més, nou sol·licitants en llista d'espera per si algun dels beneficiaris hi renunciés.  La cònsol major, Laura Mas, el conseller d’Afers Socials, David Cruz, i la coordinadora del projecte dels horts de la Fundació Julià Reig, Esther Segura,  conjuntament amb altres consellers de comú i tècnics comunals, han estat els encarregats de lliurar claus a les persones que han assistit a La Valireta, ja que la pluja ha impedit que es pogués fer l’acte directament en les dues feixes d'horts de Terres Primeres.

Laura Mas ha volgut donar la benvinguda, de manera especial, als setze nous hortolans i hortolanes, i ha agraït als més veterans que segueixin participant en el programa tot i les dificultats que ha portat la pandèmia. La cònsol major s'ha dirigit als assistents posant en valor el fet que "veure-us cada dia pujar i baixar de Terres Primeres és un satisfacció per la parròquia, sou gent activa, que cuideu la terra i que demostreu que realitzant activitat física en un entorn com el nostre és la millor manera de fer-se gran".

La mandatària comunal ha tingut una menció especial per a la Fundació Julià Reig, reconeixent la seva tasca d'impuls d'aquest projecte social per a la gent gran, especialment enguany, que "els horts socials de la gent gran d'Encamp ja compleixen el seu 15è aniversari". La coordinadora del projecte, Esther Segura, ha explicat que és una excel·lent alternativa per la gent gran que vol estar a l'aire lliure, fent activitat física i que a més a més volen menjar sa.

Etiquetes

Comentaris

Trending