En marxa la talla de fusta de la Verge de Canòlich per regalar-li al Sant Pare

Amb motiu de l’aplec de Canòlich del dissabte 27 de maig es beneirà i s’entregarà al Papa Francesc el següent dimecres, 31 de maig, durant l’audiència privada

Part de la talla de la Verge de Canòlich que s'entregarà al Papa Francesc.
Part de la talla de la Verge de Canòlich que s'entregarà al Papa Francesc.

Coincidint amb els 800 anys de la trobada de la imatge de la Verge de Canòlich la parròquia de Sant Julià de Lòria ha començat a preparar una talla de fusta que se li regalarà al Papa Francesc durant l’audiència privada. La talla es beneirà el dissabte 27 de maig, coincidint amb l’aplec de Canòlich, i s’entregarà el dimecres, 31 de maig.

La imatge original de la Verge de Canòlich ja és de fusta policromada, amb la mare assegura en un tron sostenint l’infant sobre el genoll esquerre. La talla, la rèplica que es prepara per a entregar al Sant Pare també serà de fusta policromada, molt similar a l’autèntica, a la que es va trobar fa 800 anys, el 1223. La talla, per tant, es beneirà durant l’aplec de Canòlich el dissabte 27 de maig.

Imatge de la Mare de Déu de Canòlich.

Relacionat

Sant Julià prepara un pelegrinatge al Vaticà per portar al Papa la talla de la Verge de Canòlich

El Papa Francesc, coincidint amb l’aniversari de la troballa fa 800 anys, ha concedit un Jubileu Extraordinari, que permet als fidels arribar a la Indulgència Plenària, visitant l’ermita del 22 al 28 de maig. El passat mes d’abril, a més, es va anunciar aquest pelegrinatge. Amb tot, la talla s’entregarà al Sant Pare durant una audiència privada el 31 de maig.

WhatsApp Image 2023 05 12 at 11.01.19
 

 

Comentaris (2)

Trending