En espera del material per arreglar la fuita que converteix en un perill la carretera a Canillo

El comú vetlla perquè la societat d’aigües canillenca executi correctament els treballs d’embrancament origen de les pèrdues atès que és a aquesta institució a qui li correspon

Zona on s'han de fer els treballs d'embrancament.
Zona on s'han de fer els treballs d'embrancament.

La Societat d’aigües potables del poble de Canillo ha començat a fer els treballs necessaris per resoldre la fuita d’aigua que està creant notables problemes a la carretera general, a l’altura de l’antiga casa comuna, des de fa un parell de setmanes. Amb tot, falten materials per poder fer els treballs de manera definitiva. El comú assegura que està a sobre de la qüestió i espera que en pocs dies la situació estigui resolta.

Tot deriva, segons les fonts consultades, dels treballs d’embrancament a la xarxa d’un edifici que s’ha remodelat. Però la situació fa un parell de setmanes que dura i ha esdevingut un veritable perill. Alguns veïns han presentat formalment queixes al comú per haver sofert caigudes en passar -com a mínim en un cas amb motocicleta- per la pista de gel en què es converteix durant algunes hores aquell tram de la carretera. I encara els darrers dies sort que que les temperatures no han baixat com els dies precedents.

L'aigua ja gelada de la fuita.

Relacionat

Alerta veïnal pel risc que provoca una fuita d’aigua a Canillo

El comú, que vetlla perquè es facin els treballs, ha deixat clar que la situació no és responsabilitat seva. Certament, però, es tracta d’una carretera general on hi hauria d’haver alguna institució més enllà de la societat d’aigües, de qui depèn la resolució de la problemàtica, que hauria d’haver adoptat mesures. La societat d’aigües és una institució ancestral de caràcter privat formada per diverses persones físiques. La xarxa d’aquesta societat coexisteix amb la de titularitat comunal.

Estat de la carretera passades les cinc d'aquest matí.

Relacionat

Primeres denúncies per la ‘pista de patinatge’ al bell mig de la carretera a Canillo

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending