“Els fets es demostren amb accions i no de cara a la galeria”

Una desena de treballadores del comú de Sant Julià de Lòria no surten a les fotos commemoratives del dia de la Dona reivindicant que la conciliació i les bones relacions amb els polítics van més enllà d'una imatge

Comentaris

Edifici administratiu del comú de Sant Julià de Lòria.
Edifici administratiu del comú de Sant Julià de Lòria.

Un fet, aparentment banal, com la realització de les fotos commemoratives del dia de la Dona s'ha convertit al comú de Sant Julià de Lòria amb una reivindicació de la conciliació i de les bones relacions amb els polítics. Una desena de treballadores no surten a les imatges i la majoria assenyalen que "els fets es demostren amb accions i no de cara a la galeria".

En les fotos que han aparegut a les xarxes socials falten treballadores dels departaments de Cultura i de la Biblioteca Comunal Universitària, Arxiu,Finances, Turisme, Agricultura i Urbanisme. Algunes d'elles han fet esment al mal clima laboral que es viu i que no es resol amb unes fotografies. Alguns dels departaments del comú tenen una notable presència femenina com és el cas del de cultura o el de socials i participació ciutadana. En els dos casos es tracta de departaments que estan situats fora de l'edifici administratiu del Molí, situat a l'avinguda Rocafort.

comnu1
La cònsol menor i les conselleres de la majoria al comú de Sant Julià-

 

Comentaris (2)

Trending