Dolsa reclama el cara a cara amb Benazet per Grífols

Des del comú ordinenc confirmen que les obres d’accés al terreny on s’ubicarà el laboratori ja s’han iniciat

La sessió de consell de Comú d'Ordino d'aquest dijous.
La sessió de consell de Comú d'Ordino d'aquest dijous.

L'arribada de Grífols al principat ha fet un nou pas amb l'inici de les obres d'accés al terreny on s'ha d'ubicar el laboratori. Des de la plataforma contrària a l'establiment de la farmacèutica catalana al país ja han avançat que mantindran la seva oposició amb reunions amb la ciutadania i una possible recollida de firmes.

La instal·lació del laboratori de Grifols a Ordino segueix ben present en cada sessió del Comú d’Ordino. En aquest sentit, el conseller de X’Ordino, Enric Dolsa, ha reclamat el cara a cara amb l’antic ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, per tal que expliqui els beneficis que ha d’aportar el projecte al país i que ell no veu.

De fet, ha avançat que la plataforma que està en contra de l’arribada de Grífols al país reprendrà l’activitat i farà reunions per tal de donar la seva visió del tema i fer les accions oportunes. Entre elles, hi ha una recollida de firmes que, pel cònsol major, Josep Àngel Mortés, “és legítim”. Tot i això, ha recalcat que l’executiu “va prendre la seva decisió ben fonamentada i informada. És impensable que algú pugui creure que es pugui tancar un projecte d’aquest tipus no respectant les normes de seguretat; la ciutadania pot estar tranquil·la perquè s’ha fet la feina com s’havia de fer”.

Encara fent referència a la mateixa temàtica, des del Comú d’Ordino, el cònsol major, Josep Àngel Mortés, ha confirmat l’inici de les obres d’accés al terreny on s’ubicarà les instal·lacions de la farmacèutica catalana. En aquest sentit, s’està ampliant el pont ja existent i, evitar, d’aquesta manera l’impacte previst inicialment, amb la construcció d’un gran viaducte.  

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending