El desmuntatge de les bigues de Doctor Vilanova acabarà dimecres a la tarda

(AMB VÍDEO) Un cop enllestits els treballs, es desmuntarà la grua i caldrà esperar unes setmanes abans no arribin els nous elements estructurals

El desmuntatge de les bigues de Doctor Vilanova acabarà dimecres a la tarda

Els treballs per desmuntar les bigues del viaducte de Doctor Vilanova segueixen el curs previst i tal com es va anunciar, aquest dilluns s’han començat a treure les de la part baixa del vial. Si no hi ha incidències d’última hora, dimecres les obres haurien de quedar enllestides i es començarà a desmuntar la gran grua que ha dut a terme els treballs.

De dimecres a dimecres. Amb tot just una setmana els treballs per desmuntar les bigues del viaducte de Doctor Vilanova haurien de quedar enllestits. Aquesta és la previsió amb què treballa el comú d’Andorra la Vella veient el ritme amb què avancen els treballs. Tal com es va informar la setmana passada, el procediment ha avançat més ràpid del previst i sense incidències. Això fa que si tot continua igual, dimecres a la tarda quedi tot enllestit.

Un cop finalitzats els treballs, es desmuntarà la grua de grans dimensions que s’ha utilitzat per aixecar les bigues. Els nous elements estructurals que les hauran de substituir, no es posaran d’immediat. Des del comú es va indicar que encara trigaran uns dies a arribar. Quan això es produeixi, es tornarà a portar la grua per fer el procés invers al que s’ha fet ara.

A causa de les obres, el Govern ha acordat allargar l’horari d’estiu d’atenció al públic, entre les 8 i les 14.30 hores fins al 29 de setembre a l’edifici administratiu. Mentre durin els treballs, a partir de les 15 hores no pot quedar ningú a l’edifici.

El nou viaducte podrà sustentar el pas de vehicles de fins a 40 tones i se li preveu una vida útil de 100 anys.

Les bigues que s’estan desmuntant ara, es traslladen a l’antiga plaça de Braus ja que s’utilitzaran per reblir els trasdós de murs de nova construcció que es faran a la part baixa del carrer Doctor Vilanova, que ara tindrà tres carrils de circulació.

Comentaris

Trending