Les demandes del plec de bases porten el bar del Centre de Sant Julià a una nova adjudicació

Els horaris i els dies que ha d'estar en funcionament compliquen la seva gestió i les ofertes es poden presentar fins el pròxim dia 31 mentre que l'obertura de plecs es farà l'endemà

Comentaris

El bar del centre ja funciona amb normalitat a la plaça Germandat.
El bar del centre ja funciona amb normalitat a la plaça Germandat. Comú de Sant Julià de Lòria

El comú de Sant Julià de Lòria torna a convocar, i de manera urgent. el concurs públic per a la concessió de la gestió del bar del Centre Cultural i de Congressos Lauredià. Les condicions del plec de bases amb l'obertura de l'establiment pràcticament tot l'any i els horaris quan hi ha un espectacle a l'Auditori Claror, compliquen la seva gestió.

Les ofertes es poden presentar fins el pròxim dia 31 i l'obertura de plecs es farà l'endemà. La voluntat del comú és que el bar no deixi de funcionar, tenint en compte l'inici del curs a la Universitat d'Andorra (UdA) i dels activitats del curs al Centre Cultural i de Congressos Lauredià.

L'establiment va reobrir el juny de l'any passat després que s'adjudiqués per un període de cinc anys prorrogable dos més a raó d’un lloguer de 1.200 euros mensuals. L'anterior adjudicatari havia abaixat la persiana el desembre del 2020 per l'impacte econòmic provocat per la pandèmia. Aquesta adjudicació s'havia fet el maig de 2017. El comú va decidir aleshores arrendar-lo de forma provisional a CampRabassa.

Es volia que l’establiment pogués donar servei, sobretot pensant en moments d’especial afluència a la instal·lació com ara el Nadal, amb la representació dels ‘Pastorets’, el lliurament de cartes al Pare Noel i als Reis  Paral·lelament, també es va treballar en el nou concurs per adjudicar de forma permanent la concessió del local. La licitació es va tancar a finals de maig de l'any passat i l'adjudicatari va ser un empresari de la parròquia que ja regenta un altre bar restaurant i que va comptar amb un soci per explotar el bar del Centre.

Comentaris

Trending