El conveni urbanístic de la plaça Major de Sant Julià inclou un ascensor amb Camp de Perot

L'altura dels nous edificis serà de tres pisos amb planta baixa però pujaran més per la part posterior

Comentaris

La zona que comptarà amb edificis i un ascensor entre la plaça i Camp de Perot.
La zona que comptarà amb edificis i un ascensor entre la plaça i Camp de Perot. BRU NOYA

El comú de Sant Julià de Lòria sotmet a informació pública un conveni urbanístic de la Plaça Major i Camp de Perot subscrit entre la corporació i les propietats de Casa Arena, Casa Agostinét i Casa Sabater. L'objectiu de l'acord és millorar els entorns. Es fixa l'altura dels nous edificis, es contempla la instal·lació d'un ascensor de la plaça a Camp de Perot, i la construcció d'un vial de sis metres d'amplada per accedir als aparcaments de les futures edificacions.

 

El conveni només afecta una banda de la plaça. Es podran construir edificis de planta baixa i tres pisos i els propietaris dels terrenys compensaran la manca de més construcció a la plaça amb la permuta de parcel·les comunals en altres indrets de la parròquia. A la part posterior, la de Camp Perot es podrà pujar fins a la mateixa alçada de l'edifici Celèstia. En aquella zona s'instal·larà un ascensor per salvar el desnivell entre la plaça i Camp de Perot. Ara hi ha una escala amb esglaons de ferro.

La zona afectada pel conveni és un terreny de 800 metres quadrats que acull actes de la festa major. La seva remodelació va tenir un cost de 20.000 euros i les obres van consistir  a aplanar i arreglar el terreny, posant grava per fer-lo més transitable i col·locant uns bancs per descansar, uns arbres i una font. .El contracte de lloguer es renova cada any. També fixa que quan una de les dues parts el vulgui rescindir, es podrà fer sense problema.

Les persones interessades poden consultar el document del conveni al comú de Sant Julià de Lòria (amb cita prèvia) al departament d’Urbanisme, en horari d’oficina, de dilluns a divendres, en un termini de vint (20) dies naturals, a comptar des d'aquest dijous.

Comentaris (3)

Trending