El comú de Sant Julià, satisfet amb l’acollida de la inauguració del Movlav

Aquest dissabte al matí no s’han realitzat activitats al Prat Gran de la parròquia, però l’actuació dels Bastonets Lauredians i la interpretació de l’artista Eugenia Correia de la cançó d’aquesta edició ha atret una bona quantitat de públic

Els Bastonets Lauredians durant l'actuació al Movlav
Els Bastonets Lauredians durant l'actuació al Movlav Comú de Sant Julià de Lòria

La segona edició del Movlav ha donat el tret de sortida de forma oficial aquest dissabte amb un esdeveniment al Prat Gran de la parròquia. Tot i que l’aposta d’aquest any són les arts plàstiques, la inauguració ha estat repleta de música, amb l’artista laurediana Eugenia Correia, que ha presentat la cançó oficial del projecte, i l’actuació dels Bastonets Lauredians. Des del comú s’han mostrat molt satisfets per l’acollida que ha tingut per part del públic que s’ha adreçat per veure les interpretacions i saber-ne més sobre aquesta proposta.

Al Prat Gran de Sant Julià, sigui per interès o per curiositat, s’ha aplegat un bon nombre de persones, generalment famílies, per la inauguració del Movlav. La cònsol menor, Mireia Codina, ha assegurat que “estem molt contents, perquè hi havia molta gent, a més de les entitats que hi participaven i hi col·laboraven, com és l’Esbart Laurèdia”. El que ha destacat ha estat l’actuació de Correia, la jove de la parròquia que va guanyar el premi Jove Talent per la festa major. L’artista ha presentat una cançó dedicada al projecte Movlav.

Així mateix, també s’ha fet una mostra d’alguns dels tallers, així com de la zona de patinatge, per tots aquells que ho volguessin conèixer i provar. “Hem vist molta gent molt implicada, molt il·lusionada i demanant informació, i esperem que sigui un èxit”, ha remarcat Codina. L’any passat es va comptar amb 350 assistents, “que considerem que és una mostra suficient per treure la informació necessària per poder organitzar aquesta segona edició, que hem adaptat al que se’ns va suggerir i demanar”.

Aquest dissabte ha estat la inauguració, amb una festa que ja s’ha remarcat que per al comú ha estat tot un èxit. El dimarts, 7 de març, començarà el primer taller a càrrec de l’il·lustrador i tatuador, Paco Toscano. Així, es donarà una iniciació a l’art del tatuatge. La cònsol ha augurat que tindrà un bon aforament, tot i que “encara queden places i esperem que s’animi molta gent”.

334662936 6176637115691582 1353673805718966787 n
Tall de la cinta per inaugurar el Movlav

 

Comentaris (4)

Trending