El comú de Sant Julià, a punt de resoldre les diferències de lectura dels comptadors d'aigua

El canvi dels 914 aparells ha provocat alteracions en l'import de la factura d'algunes llars de la parròquia

Comentaris

Treballs a la xarxa d'aigua de Sant Julià de Lòria.
Treballs a la xarxa d'aigua de Sant Julià de Lòria. COMÚ SANT JULIÀ DE LÒRIA

El servei d’Aigua del comú de Sant Julià de Lòria ha canviat els 914 comptadors que hi ha a la parròquia, entre el poble i els quarts. Això ha provocat diferències en les lectures entre els comptadors vells i el nous, i per consegüent en l'import de la factura d'algunes llars. El comú demana una mica de paciència i disculpes per les molèsties generades. L'objectiu és tenir una xarxa d'aigua moderna.

El canvi respon a la voluntat de la corporació d’optimitzar recursos humans que es podran destinar a millorar el servei. La substitució ha suposat una inversió d'uns 110.000 euros. Les diferències en la facturació van motivar una pregunta de la consellera de Desperta Laurèdia, Maria Àngels Aché en la darrera sessió de comú. El conseller de Manteniment, Rossend Duró va explicar que el problema estava en vies de solució.

Per altra banda, la corporació ha anunciat que la construcció del dipòsit d'aigua de Nagol està en la recta final.  S'ubica al peu de la carretera secundària (CS) 120, tindrà almenys en una primera fase una capacitat de 500 metres cúbics d’aigua, i el cost de l’obra arribarà a prop de 700.000 euros. Iniciats els treballs a principi d’any després que s’haguessin adjudicat el setembre passat, es tracta d’una de les inversions prioritàries marcades pel comú lauredià atès el creixement experimentat a la zona i la necessitat de subministrament.

Comentaris

Trending