El comú de Sant Julià incorpora un controlador financer

Ha estat presentat aquest dilluns als treballadors que han anat al seu lloc de feina tot i el decret de Govern sobre el teletreball

Edifici del comú de Sant Julià de Lòria.
Edifici del comú de Sant Julià de Lòria. Altaveu

El comú de Sant Julià de Lòria ha incorporat un controlador financer que ha estat presentat aquest dilluns als treballadors, ja que tots estan als seus despatxos i, pel moment, no teletreballen malgrat el decret de Govern. El principal objectiu del controlador serà el d'assolir un grau raonable de confiança en el compliment del marc normatiu, la fiabilitat de la informació financera i l’eficàcia i eficiència de les operacions econòmiques-financeres que es duen a terme a la corporació. 

El controlador verificarà el funcionament en l’aspecte econòmic-financer del comú i de les seves societats dependents  com Sasectur o l'Escola Bressol l'Espill. Haurà de comprovar del compliment de les normes i directrius que siguin d’aplicació, així com del grau d’eficàcia en l’abast que es determini en la consecució dels objectius previstos, i verificar que la seva gestió s'ajusta als principis d'estabilitat pressupostària i sostenibilitat financera en l'ús dels recursos públics comunals.

D'altra banda, els treballadors comunals ja disposen de l'imprès per demanar el teletreball. El decret del Govern del passat dia 28, prescriu la modalitat del teletreball sempre que la tipologia de l’activitat no requereixi la presència física del professional. Això exclou departaments comunals com el de Tràmits o el de manteniment.

02545771 e9b0 4f63 bb6e 0e3c812a8e6e
Document per sol·licitar el teletreball

 

Comentaris (3)

Trending