El comú de Sant Julià encarrega la confecció d'un plec de bases per a la residència universitària

L'empresa que ha estat escollida estudiarà si el pot dur a terme ja que el document és de molta complexitat

Comentaris

Façana de la Universitat d'Andorra.
Façana de la Universitat d'Andorra. Altaveu

El comú de Sant Julià de Lòria ha encarregat a una empresa la realització d'un plec de bases per a la construcció d'una residència universitària a la parròquia. La presència de la Universitat d'Andorra i l'arribada de nous centres han palesat la necessitat de disposar de l'esmentada residència. L'empresa estudiarà si pot confeccionar el plec.

La realització del plec de bases és d'una alta complexitat segons diverses fonts consultades. L'empresa avaluarà si el pot dur a terme, i en cas contrari se'n buscarà una altra perquè la idea del comú és que el projecte pugui tirar endavant abans que acabi l'any. El plec de bases permetria que sortís el concurs per a la construcció.

El comú és conscient que l'UdA necessita més espais que podrien encabir-se en el mateix edifici de la residència. Hauria de disposar de cafeteria i sales de treball. La idea és que es dugui a terme amb una inversió publicoprivada. La manca d'espais de l'UdA ja va propiciar la cessió d'un edifici a l'antiga gasolinera de l'Esteve de Cal Jaumet, a l'avinguda Verge de Canòlich. També cal decidir el terreny i un candidat molt ben situat és el Prat Gran, una ubicació cèntrica. 

Comentaris (1)

Trending