Comú i organització aposten per mantenir l’Spartan al centre d’Encamp

Des de la corporació es fa un balanç “molt positiu” de la repercussió de la prova en els negocis de la parròquia, amb hotels i restaurants gairebé plens

Un grup de participants saltant un dels obstacles a l'Spartan Race.
Un grup de participants saltant un dels obstacles a l'Spartan Race. G. P.

Plena satisfacció a Encamp després del cap de setmana de l’Spartan Race. Tant des del comú com de des de l’organització s’ha fet un balanç molt positiu de la sisena edició de la prova. Es valora especialment el fet que ha permès tenir una intensa activitat als negocis de la població, tant hotels com comerços i restauració. Queda clar que el lligam va per llarg i, a més, amb la voluntat de seguir celebrant les proves al nucli urbà.

Des del comú, el conseller de Reactivació Econòmica, Nino Marot, ha fet un balanç “molt positiu” del cap de setmana. Així, ha destacat que els establiments hotelers oberts “estan molt d’ells al 100% i els que no, superen el 80%”. També ha posat en relleu que tant bars com cafeteries, així com altres negocis de restauració i comerços “fan el ple”. Per tant, “estem molt satisfets”.

Vist el resultat, Marot té clar que “volem que l’Spartan continuï a Encamp”. I, a més, la voluntat és repetir l’organització d’aquestes dues edicions. És a dir, fer-ho al nucli urbà i no a Grau Roig com els quatre primers anys. “El poble se’l sent seu”, ha afirmat. A la vegada, també es vol treball per fer créixer la prova. “Tenim un ventall ampli per poder desenvolupar-la”, ha indicat.

20210612SpartanRace2021@comuencamp (2)

Relacionat

L’Spartan Race anima el centre d’Encamp

En una línia similar s’ha expressat Ángel Sanz, director general d’Spartan. La prova, enguany, ha acabat aplegant fins a 3.430 participants. “Espectacular. Estem molt contents”, ha assegurat, tot refermant que “tenim prova a Encamp mentre es deixin” i avançant que “hi ha més línies de competició que podem integrar”. Entre elles, no es descarta que es pugui tornar a fer una prova puntuable pel campionat d’Europa.

El que també té clar és que l’Spartan guanya quan es fa a Encamp. Més concretament, al poble. “Hi seguirem”, ha indicat. “La idea de baixar-la va ser obligada per les circumstàncies i ara hem vist que és una millora absoluta de l’experiència”, ha manifestat.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending