El comú d’Ordino assegura que ha exigit al COEX el canvi de la barana de la CG-3

La corporació reconeix que l’estat de la tanca que separa la voravia d’uns terrenys sense edificar i ara per ara d’ús agrícola fa molt mala impressió i que la reparació correspon a conservació de carreteres

Un dels punts on més evident és el mal estat de la barana.
Un dels punts on més evident és el mal estat de la barana.

Una cosa és una via urbana i una altra, una d’interurbana. Partint d’aquesta concreció, d’aquest matís, el comú d’Ordino assegura que la substitució de la barana que separa d’un terreny no edificat la voravia de la CG-3 en un tram que va d’una mica més enllà de la Farga Rossell fins a prop del nucli urbà ordinenc li toca al COEX. De fet, segons les fonts comunals, “ja s’ha fet la gestió” perquè es procedeixi al recanvi de la tanca.

Les fonts comunals consultades han admès que l’estat de la barana, a tocar pràcticament del cartell que publicita que Ordino és Reserva de la Biosfera, fa molt mal efecte, per això que s’ha reclamat al servei de conservació de carreteres que en tractar-se d’un tram de via interurbana -si fos urbana, la substitució hauria d’anar a càrrec del comú- procedeixi a reparar o substituir la tanca.

La barana molt malmesa.

Relacionat

Denuncien el mal estat ‘endèmic’ d’una barana al costat de la voravia entre la Massana i Ordino

L’Altaveu es va fer ressò diumenge de les queixes de vianants que passegen sovint per aquell tram i que fa temps que veuen com la manca de manteniment d’aquell tancat ha comportat que s’hagi anat fent malbé. Tornats a contactar els vianants en qüestió, asseguren que o una de dues: o el comí fa poc que ha alertat el COEX o el COEX s’ho pren amb molta calma, perquè fa temps que la degradació de la tanca és ben visible i per això finalment van denunciar l’estat del ferro.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending