El comú de la Massana vol tenir el relleu de Marticella a Vallnord-Pal Arinsal abans de l'estiu

La cònsol, Olga Molné diu que encara no han decidit el nom del futur director que assumirà la gestió del domini esquiable el mes d'octubre

El director general de Vallnord-Pal Arinsal, Josep Marticella.
El director general de Vallnord-Pal Arinsal, Josep Marticella. ARXIU

La cònsol major de la Massana, Olga Molné ha declarat aquest divendres, durant la inauguració d'Andoflora, que abans de l'estiu se sabrà el nom del nou director general de Vallnord-Pal Arinsal que agafarà el relleu de Josep Marticella que deixarà el seu càrrec el 30 de setembre. "És un tema que tenim a la taula però no hi ha res decidit". En principi,  sonaven dos noms com a principals candidats però, Molné no ha assegurat que al comú no hi tenen constància de cap persona ni ha volgut entrar més en detalls, de moment.

Marticella ja ha avançat que assegurarà un procés de transició amb la persona que ocupi el càrrec. Hi va accedir el maig del 2014 moment en què va substituir a Josep Maria Gelabert, i no renovarà el seu contracte. Mentrestant, seguirà en tots els processos i projectes que puguin arribar com ara la privatització de l’estació, entre altres. L’equip està preparat per poder inaugurar una nova temporada d’estiu el proper mes de juny amb l’obertura del Bike Park, Mountain Park i el Refugi del Comapedrosa.

El seu substitut afrontarà la temporada d'hivern després de l'afectació de la pandèmia i d'un any pràcticament en blanc, amb el sector d'Arinsal tancat a l'esquí alpí, i unes pèrdues considerables que ha hagut d'anar eixugant el comú. El nou director tindrà el repte principal de revitalitzar el domini i per això des del comú s'està buscant el perfil adequat per revertir la situació. Per aquest motiu, la cònsol major s'ha limitat a comentar que "estem estudiant el tema. Quan ho tinguem enllestit ja us ho comunicarem".

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending