El comú d’Encamp obre les preinscripcions per a les activitats infantils de Pentecosta

Els participants hauran de ser infants a partir de sis anys, que acudiran en horari de matí i tarda als dos espais de jovent

Activitats de Pentecosta a Encamp.
Activitats de Pentecosta a Encamp.

El departament de joventut i esports del comú d’Encamp ha obert les inscripcions per a les activitats de la setmana de vacances de Pentecosta. Tot al llarg d’aquests dies tindrà com a fil conductor les emocions. Els participants seran infants de més de sis anys, que acudiran en horari de matí i tarda als espais de jovent d’Encamp i del Pas de la Casa.

Les activitats lúdiques, esportives i culturals giraran al voltant de les emocions. Amb la visualització de la pel·lícula ‘Inside Out’ i mitjançant la programació, es treballarà per entendre-les millor. Aquest film destaca la importància que tenen a la vida, quin impacte ocasionen en diferents aspectes del cervell. Concretament s’aprofundirà en cinc sentiments bàsics: alegria, tristesa, ira, por i el fàstic a través del joc i el lleure.

A l’àrea de jovent d’Encamp l’horari serà de les 8:30 h fins a les 20 h i està adreçat a infants de 6 fins a 11 anys. Al Pas de la Casa al matí es començarà a les 9 h, fins a les 20 h del vespre, i les edats seran de 6 fins a 12 anys. El preu de la inscripció és de 77’80 euros, amb un descompte del 10% amb el carnet del club Piolet i com usuari de l’Àrea de  dia, i amb un 20% de descompte per al segon germà. Les places són limitades i les inscripcions s’han de formalitzar per internet a través de la web del comú.

Comentaris

Trending