El comú d'Encamp ha repartit més de 1.000 vals per als comerços i se n'han utilitzat 600

L'acció, que s’engloba en el pla de dinamització i reactivació econòmica de la parròquia, entra en el seu darrer mes

Els vals encampadans tenen una gran acceptació.
Els vals encampadans tenen una gran acceptació. COMÚ D'ENCAMP

El comú d’Encamp ha repartit fins aquest divendres 1.099 vals encampadans. L’acció s’engloba en el pla de dinamització i reactivació econòmica de la parròquia que es va posar en marxa des de la corporació per fer front a les conseqüències de la crisi sanitària. La iniciativa es va iniciar el 26 d’abril i finalitzarà el 12 de desembre.

Dels 1.099 vals lliurats, fins ara se n’han facturat 650 en els 78 establiments adherits. Cada val té un valor de 15 euros i que n'hi ha disponible un per cada unitat familiar.

Des del comú recorden que encara queda un mes per demanar els vals encampadans i poder-ne fer ús per donar suport als comerços de la parròquia. Els interessats poden acudir a les oficines dels serveis de tràmits o de turisme del comú, tant a Encamp com al Pas de la Casa. El val ha de ser recollit per la persona que figura com a cap de casa, o bé, per qualsevol altre membre de la unitat familiar amb autorització, per tal de poder fer el control que s'assigni un val per unitat familiar.

Es pot consultar el llistat d’empreses i comerços adscrits al web del comú. També es poden identificar pels adhesius a la porta dels establiments. La iniciativa s'emmarca en la dinamització de la parròquia.

Etiquetes

Comentaris

Trending