El comú d’Encamp fa silenci sobre la seva inversió a Prada de Moles

El tema ha sorgit a la sessió de consell per una pregunta de l’oposició, i ha creat disputa entre la majoria i els consellers socialdemòcrates

Els cònsols i el secretari a la sessió de consell de comú d'Encamp.
Els cònsols i el secretari a la sessió de consell de comú d'Encamp.

A l’apartat de precs i preguntes del consell de comú d’Encamp, el conseller de l’oposició, David Rios, ha traslladat una qüestió envers la situació actual de les converses per al futur de Prada de Moles i quines inversions es té previst per cobrir les necessitats de l’FC Andorra. Això ha portat a una picabaralla entre la cònsol major, Laura Mas, i Rios, en què s’ha anat més enllà del tema tractat. A posterior, Mas ha volgut remarcar que no es pronunciarien sobre les afirmacions de la inversió que aportaria el comú per a la construcció del futur estadi.

Hem tingut retrets i una passada de llista sobre si hem estat o no a les reunions, a més s’ha donat a conèixer una conversació privada que no hauria d’haver sortit”, ha explicat Rios. Aquesta puntualització ha vingut arran una afirmació de Mas en què deia que el conseller socialdemòcrata, Enric Riba, “va dir que no li interessava” el tema de Prada de Moles quan va sortir a una reunió entre cònsols i oposició.

Més enllà d’aquesta picabaralla, Mas ha explicat que s’està treballant en el plec de la ciutat esportiva, “però és complicat, a 30 anys vista”. Tot això, ha assegurat que està pràcticament enllestit, “hem d’anar amb prudència perquè hi ha coses que s’han d’anar tancant”, però que s’espera que es pugui presentar a les comissions d’octubre i que surti a la llum com més aviat millor, “tots somiem que aquest projecte arribi a la parròquia”.

Un altre tema que no ha quedat exempt de polèmica ha sigut l’estat del projecte del parc. Mas ha explicat que s’està treballant en el plec de bases i la redacció del projecte. El conseller Rios ha puntualitzat que, aquesta afirmació, confirmaria que “es trigarà a començar i haurem d’esperar encara per visualitzar i tornar a tenir aquest espai a la parròquia”.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending