El comú d’Encamp adjudica de forma directa la restauració del pont tibetà

Després de declarar desert el concurs perquè cap empresa complia els requisits, finalment s’ha contractat una constructora que tindrà tres setmanes per fer les feines

El pont tibetà de l'estació intermèdia està pendent d'un projecte de millora.
El pont tibetà de l'estació intermèdia està pendent d'un projecte de millora.

El pont tibetà de la Baronia dels Cortals sembla que podria estar enllestit aquest estiu. Fa uns dies, el comú declarava desert el concurs per a la seva reparació, al·legant que cap empresa de les presentades complia els requisits que se sol·licitaven per a fer les feines. Avui, Encamp ha fet públic al Bopa l’adjudicació directa de l’obra a Cosofre SL, que tindrà tres setmanes de calendari per finalitzar-les.

La idea del comú era que el pont tibetà estigués preparat per a la temporada  d’estiu. Per això, a mitjans d’abril es va convocar un concurs per fer els treballs corresponents a la infraestructura i als voltants. A la licitació es van presentar diferents empreses, però sembla que cap d’elles complia els requisits per ser l’adjudicatària definitiva.


El pont tibetà de l'estació intermèdia està pendent d'un projecte de millora.

Relacionat

Petit retard en la restauració del pont tibetà dels Cortals

D’aquesta manera, des del comú es va prendre la decisió d’adjudicar les obres de forma directa i, finalment, serà Cosofre SL qui s’encarregarà. La destinació pressupostària per a la reparació del pont tibetà ha sigut de 27.810 euros, i hauran d’estar finalitzades en tres setmanes des de l’inici dels treballs. Tot i que encara es desconeix la data, tot fa pensar que per a finals de juny podrien estar llestes per a estar en marxa quan comenci la temporada d’estiu.

Etiquetes

Comentaris

Trending