El comú demana als vianants que parin compte amb els canvis de circulació a Prada Ramon

Els carrers Roger Bernat III i Pere d’Urg han variat la direcció i es va fer efectiu el passat 6 de juliol, per tal de donar més fluïdesa a la zona

Confluència carrer Pere d'Urg amb el carrer Callaueta.
Confluència carrer Pere d'Urg amb el carrer Callaueta.

Andorra la Vella va fer diversos canvis de direcció a la zona de Prada Ramon, principalment als carrers Roger Bernat III i Pere d’Urg, que van variar de direcció. Una setmana després d’haver-se posat en marxa el passat 6 de juliol, la cònsol major de la capital, Conxita Marsol, assegura que a nivell de trànsit no hi ha hagut ningun problema. Els vianants, però, són una altra història, i ha demanat precaució màxima i que s’hi fixin bé a l’hora de transitar per aquestes vies.

El passat 6 de juliol van entrar en vigor els diferents canvis a les zones de Prada Ramon i Riberaygua i Travesseres amb motiu de diverses obres, com l’ampliació del Centre Comercial Andorrà o la millora del Passatge Biscariet. Principalment, els carrers més afectats, i que han girat completament la seva direcció han estat Roger Bernat III i Pere d’Urg. Aquest dimecres al matí s’ha fet una reunió a nivell comunal per tal de veure el funcionament i si calia cap canvi per adaptar millor les noves direccions. Marsol ha assegurat que “sembla que funciona bé, no hi ha hagut queixes, la gent està contenta”.


Conxita Marsol donant explicacions en relació als canvis.

Relacionat

El pàrquing del Parc Central disposarà d’una zona gratuïta per a l’estacionament de 200 motos

L’únic que assenyala la cònsol que s’ha detectat és per part dels vianants. Concretament, a l’hora de creuar els carrers, existeixen encara certes confusions en el moment de revisar l’arribada de vehicles. “Tenim el costum que els cotxes venen per un costat, i ara venen al revés, llavors sí que val la pena que es fixin més, que hi ha hagut un canvi de circulació”, ha remarcat Marsol. Malgrat això, en general i puntualitzant que “no és fàcil fer canvis”, des de la corporació estan satisfets amb aquesta modificació.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending