El comú de la capital, partidari dels pisos a la clínica de Santa Coloma si es compleix la normativa

El cònsol menor David Astrié afirma que qualsevol iniciativa per la creació d'habitatges és positiva sempre que entri en el marc de l'ordenament del territori

Comentaris

L'antiga Clínica Santa Coloma.
L'antiga Clínica Santa Coloma. ALTAVEU

El cònsol menor d'Andorra la Vella. David Astrié ha dit en relació a la proposta de Govern construir habitatges a l'antiga clínica de Santa Coloma, que "qualsevol iniciativa és positiva sempre que entri en el marc de l'ordenament del territori".  El ministre de Territori i Habitatge, Víctor Filloy va anunciar que el Govern manté negociacions amb el fons de reserva de jubilació de la CASS per convertir l’antiga clínica en pisos a preu assequible.

L'opció de reconvertir l'antic centre hospitalari tancat des de la dècada dels anys noranta del segle passat topa amb l'oposició del partit socialdemòcrata (PS) ja que consideren que a la zona hi ha un alt risc de caiguda de rocs. Demanen a Govern que els trameti els estudis que avaluen els riscos per a la seguretat i la viabilitat tècnica i econòmica d'habilitar l'immoble per a l'habitatge.

Des del comú d'Andorra la Vella han potenciat la creació de nous habitatges que passen, en alguns casos, per la transformació de hotels cèntrics que actualment estan tancats. La corporació va autoritzar l'any passat el canvi d’ús de dos hotels de la parròquia.

Comentaris

Trending