El comú de la capital obre l’Oficina d’atenció al Comerç per acompanyar i donar un impuls al sector

La cònsol major, Conxita Marsol destaca durant l'acte d'inauguració que es fa un pas més per promocionar una activitat clau per Andorra la Vella

Comentaris

El local està situat al centre d'Andorra la Vella.
El local està situat al centre d'Andorra la Vella. Tony Lara / Comú d'Andorra la Vella

El comú d'Andorra la Vella ha posat en marxa l'oficina d'atenció al comerç, un espai amb el qual es vol que "el comerciant se senti acompanyat" i pugui fer arribar els seus neguits i suggeriments, tal com ha explicat la cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol. En aquest espai, ubicat al carrer Doctor Nequi, hi haurà un dinamitzador comercial que el comú ha contractat i a través del qual també es vol fer arribar propostes al sector comercial. 

El dinamitzador comercial es va incorporar al comú el passat mes de març. Marsol ha recordat que "Andorra la Vella és una parròquia eminentment comercial. El comerç està patint i ja patia abans de la pandèmia i ara nosaltres sempre hem volgut estar al seu costat. Vam contractar un dinamitzador i ja tenim el local on tots els comerciants podran fer les seves aportacions i propostes, però nosaltres, a més a més, serem proactius i continuarem anant a veure els comerços".

Ha ressaltat durant la presentació de l’espai que el comerç sustenta bona part del teixit econòmic de la parròquia, on es concentren més de 3.700 negocis, i que amb la posada en marxa de la nova Oficina d’atenció al Comerç es fa un pas més promocionar un sector clau per Andorra la Vella.

També ha indicat que en els darrers anys s’ha treballat molt al costat de les associacions de comerciants que hi ha distribuïdes en diferents zones de la parròquia, tot i ser conscients que el ritme de pro activitat d’unes entitats i altres és diferent. Per això mateix, des del comú es considera que és el moment de donar un impuls al comerç, especialment arran de la pandèmia, i engegar accions en pro d’Andorra la Vella i Santa Coloma.

Etiquetes

Comentaris

Trending