El comú assegura que “no hi ha cap signe que evidenciï un canvi d’estabilitat de l’edifici”

La reaparició d’algunes esquerdes en l’immoble situat en el número 28 de l’avinguda Santa Coloma no preocupen, de moment, els tècnics comunals encarregats de fer el seguiment, mentre els veïns afectats continuen mostrant el seu temor en veure les fissures

Estat de l'esquerda en un dels pisos afectats
Estat de l'esquerda en un dels pisos afectats

Tècnics del comú encarregats de fer el seguiment per si es produeixen noves afectacions a l’edifici situat al número 28 a l’avinguda Santa Coloma han constatat que “no hi ha cap signe que evidenciï un canvi d’estabilitat”, malgrat la reobertura d’algunes de les esquerdes denunciat pels veïns, no només a l’entrada sinó en algun dels pisos situat a la primera planta.

Fonts comunals han recordat que es van autoritzar la represa de les obres de construcció a l’antic aparcament de Giberga amb una sèrie de requisits de seguiment com la instal·lació d’aparells per mesurar les fissures i en el cas que es detectin moviments s’aturarà l’obra. Tot i la reaparició d’alguna de les esquerdes a l’entrada de l’edifici situat al número 28 de l’avinguda Santa Coloma, l’equip tècnic assegura que “no hi ha signes que evidenciïn un canvi d’estabilitat de l’edifici”.

L'esquerda apareguda a l'entrada de l'edifici del número 28 de l'avinguda Santa Coloma

Relacionat

Algunes de les esquerdes de l’edifici de l’avinguda Santa Coloma es tornen a obrir

Un dels veïns afectats ha explicat que han pogut parlar aquest dimarts al matí amb el propietari de l’immoble, però encara no tenen resposta. Sí que ha mostrat la seva preocupació per l’estat d’alguna de les escletxes que tenen al seu pis i que s’ha reobert d’una manera notable. De fet, fonts de l’equip d’enginyeria contractada per la propietat no tenien constància que s’haguessin produït, de nou, algunes de les fissures i demà valoraran l'estat de les fissures en una visita que tenen previst fer a la propietat.

Esquerda en un dels pisos afectats
Esquerda en un dels pisos afectats

 

Comentaris (4)

Trending