El comú d’Andorra la Vella rep la visita del nou ambaixador de França

Les dues parts han coincidit en la voluntat de continuar col·laborant “de manera estreta” en diversos àmbits, especialment pel que fa a la programació de les temporades culturals

Comentaris

Els cònsols d'Andorra la Vella amb l'ambaixador de França
Els cònsols d'Andorra la Vella amb l'ambaixador de França Comú d'Andorra la Vella

La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, i el cònsol menor, David Astrié han rebut aquest divendres al despatx oficial de la casa comuna de la parròquia a l’ambaixador de França, Jean-Claude Tribolet. Es tracta de la primera visita oficial del diplomàtic, que s’ha incorporat aquest setembre en substitució de Jocelyn Caballero.

Les dues parts han coincidit en la voluntat de continuar col·laborant “de manera estreta” en diversos àmbits, especialment pel que fa a la programació de les temporades culturals. En aquest sentit, els dos cònsols han manifestat la bona predisposició per continuar enfortint les relacions amb l’Estat veí.

L’ambaixador de França a Andorra ha culminat la visita amb la signatura del llibre d’or. Tribolet ha sabut, arran de la visita oficial, que la primera persona que va signar el llibre d’or del Comú d’Andorra la Vella va ser l’excopríncep François Mitterrand el setembre de 1986. La incorporació del diplomàtic es produeix un any després de la visita del copríncep Emmanuel Macron, que també va plasmar la seva signatura al despatx oficial.

La signatura del llibre d’or / Comú d'Andorra la Vella
La signatura del llibre d’or. / Comú d'Andorra la Vella

 

Comentaris

Trending