El comú d’Andorra la Vella recomana circular per l’avinguda Meritxell des de la Plaça de la Rotonda

El motiu principal és evitar la congestió de trànsit a Prat de la Creu, que actualment està en obres i on es limitarà, de forma puntual, el pas de vehicles

Recomanació del comú de circular per l'avinguda Meritxell.
Recomanació del comú de circular per l'avinguda Meritxell.

Amb motiu dels treballs de reforma del carrer Prat de la Creu, el comú d’Andorra la Vella avisa que es poden produir congestions de trànsit, sobretot en hores punta. A més, les obres obligaran a fer talls puntuals que obligaran a limitar-ne l’accés. Per això, recomanen a aquells que circulin pel carrer Doctor Mitjavila que, un cop arribats a la plaça de la Rotonda, utilitzin com a itinerari principal l’avinguda Meritxell.

Les obres es preveu que tinguin una durada de set mesos, i actuen sobre la voravia que acull, entre d’altres, l’edifici administratiu del Govern, l’aparcament Centre Ciutat i el futur casino. Amb aquesta reforma, també s’arranja el sistema d’enllumenat públic, la recollida d’aigües pluvials i el paviment del carrer en el tram comprès entre els carrers del Consell General i de la Roda.

FEDA Ecoterm es fa càrrec de bona part de la inversió perquè els treballs es fan coincidint amb el desplegament de la xarxa de calor a la qual es podran embrancar els edificis de la zona. Aquesta nova fase, sumada al desplegament que s’està duent a terme a la zona del camí Ral i que acabarà properament, permetrà incrementar el nombre de clients entre aquest any i el vinent en 24 edificis, l’equivalent a 785 llars.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending