El comú d’Andorra la Vella lliura a Càritas Andorrana un xec de 30.609 euros

Correspon a l’import de la reducció salarial dels cònsols, consellers i càrrecs de relació especial acordada el mes de juliol, que es destinarà íntegrament a projectes socials de l’entitat per pal·liar els efectes de la pandèmia

La cònsol Conxita Marsol i la vicepresidenta de Caritas, Canòlich Baró amb el xec.
La cònsol Conxita Marsol i la vicepresidenta de Caritas, Canòlich Baró amb el xec. Comú d'Andorra la Vella/ Tony Lara

La cònsol major, Conxita Marsol; el cònsol menor, David Astrié; i el conseller de la minoria, Sergi González, han lliurat aquest migdia un xec de 30.609,74 euros a Càritas Andorrana. L’encarregada de rebre’l ha estat la vicepresidenta de l’entitat, Canòlich Baró. L’import correspon a la reducció salarial que el consell de comú del 23 de juliol va acordar per unanimitat aplicar als salaris dels cònsols i consellers, i del personal de relacióespecial.

Aleshores es va acordar aportar 2 milions d’euros al fons de solidaritat del Govern així com una rebaixa salarial fins a final d’any per contribuir a pal·liar els efectes de la pandèmia de la Covid-19. La reducció aplicada ha estat del 10% de les retribucions dels membres del Consell de Comú, mentre que al personal de lliure designació s’ha aplicat una retallada en base a la llei de mesures de racionalització econòmica. La quantitat derivada de la rebaixa es destinarà íntegrament a projectes socials de Càritas Andorrana.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending