El comú d'Andorra la Vella destina 65.000 euros a formació i al segell de qualitat dels comerços

La cònsol major, Conxita Marsol, destaca que la capital és una parròquia comercial i que cal apostar per aquestes accions

Comentaris

Marsol i Armengol abans de la roda de premsa.
Marsol i Armengol abans de la roda de premsa. Altaveu

El comú d'Andorra la Vella destina 65.000 euros a formació i a l'obtenció del segell de qualitat 'Andorra comerç excel·lent'. Així ho ha anunciat aquest dijous la cònsol major, Conxita Marsol en una compareixença amb el president de la Cambra de Comerç, Miquel Armengol.

Marsol ha destacat que Andorra és una parròquia comercial i que aquestes accions es fan per donar suport al teixit empresarial. D'aquesta manera es destinen 20.000 euros perquè els comerços puguin aspirar a tenir el segell de qualitat i 45.000 a les diverses formacions que ofereix la Cambra de Comerç. L'obtenció del segell de qualitat costa entre 900 i 1.800 euros en funció del número d'empleats. Així en empreses d'un a cinc treballadors el cost, amb la subvenció, serà de 435 euros; de  576 (6 a 10), i de 725 (11 a 50).

La cònsol ha opinat que "ara és el bon moment per fer aquestes activitats. Hem d'apostar per la qualitat. Això és molt important". El president de la Cambra, Miquel Armengol ha coincidit amb Marsol en el fet que "un dels nostres objectius és la millora del comerç". Actualment n'hi ha nou que tenen el segell de qualitat.

Aquesta nova col·laboració amb la Cambra de Comerç s’afegeix al paquet de mesures que fins ara el comú ha emprès per contribuir a impulsar l’economia i rebaixar la pressió fiscal, i que ascendeixen a 3,7 milions d’euros. Entre les més destacades hi ha l’aportació de 2 milions d’euros al fons de solidaritat del Govern i els prop de 600.000 euros en concepte de deduccions d’impostos i taxes a les empreses de la parròquia proporcionals als dies de tancament obligatori pel confinament.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending