Comencen els treballs pel futur River al centre d’Encamp

La constructora de l’edifici, d’una planta, així com de l’aparcament i la zona d’esbarjo previstos ja ha iniciat la instal·lació de maquinària a la parcel·la per avançar decididament amb les obres durant el 2023

Maquinària a la parcel·la on anirà el futur River.
Maquinària a la parcel·la on anirà el futur River.

El futur centre comercial River que ha de construir-se al centre d’Encamp comença a caminar. A la parcel·la on s’ubicarà ja es comença a veure els moviments previst per a les obres, amb el desplaçament de maquinària per part de l’empresa que assumirà el projecte. El futur establiment tindrà una planta i també es preveu que hi hagi un aparcament i un parc infantil.

El segon River se situarà al prat del Genill. És a dir, en ple centre d’Encamp, el que es considera una molt bona ubicació per atreure clients. Així, la parcel·la escollida és la que es troba entre els carrers del Mirador, el d’Engolasters, el de Sant Miquel i l’avinguda Joan Martí.

El Prat del Genil, on s'ha de construir el centre comercial.

Relacionat

Autoritzada la construcció d’un segon River al centre d’Encamp

Fins ara, aquest terreny estava en desús. Ara fa unes setmanes, el comú va donar el vistiplau definitiu al projecte i, ara, s’ha començat a posar fil a l’agulla per tirar endavant la construcció del futur centre comercial.

Així, els darrers dies ja s’han pogut veure moviments a la parcel·la. En una part de l’entorn s’ha començat a instal·lar una tanca i també s’ha ubicat una caseta d’obres. També s’ha vist maquinària per fer els primers treballs. Es preveu que les obres s’accelerin les pròximes setmanes, amb l’objectiu d’avançar ja de forma clara durant el 2023.

El projecte inclou la construcció d’un centre comercial d’una planta. Al mateix temps, s’ubicarà també un aparcament exterior per donar opcions als clients i un parc amb zones d’esbarjo i jocs infantils.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending