Autoritzada la construcció d’un segon River al centre d’Encamp

El comú ha concedit la llicència que ha de permetre Mercacenter tirar endavant les obres per a un centre comercial d’una planta, amb un aparcament i un parc infantil

El Prat del Genil, on s'ha de construir el centre comercial.
El Prat del Genil, on s'ha de construir el centre comercial. G. P.

Pas endavant en el projecte per a la construcció d’un segon centre comercial River al centre d’Encamp. El comú ha autoritzat la llicència que ha de permetre a la societat impulsora dels futurs grans magatzems, Mercacenter, iniciar les obres. L’establiment s’ha d’ubicar al rovell d’ou del poble, al prat del Genil i també comptarà amb un aparcament exterior i un parc infantil al costat. Per tant, es preveu que es pugui començar les obres al llarg de les pròximes setmanes.

Tal com va avançar Altaveu, el centre d’Encamp és la zona escollida per a la construcció d’un River 2, que s’unirà al ja existent a Sant Julià. Feia temps que es treballava en el projecte i, unes setmanes enrere, la societat va presentar la pertinent sol·licitud per poder tirar endavant les obres d’edificació del centre comercial.

El terreny on es projecta el centre comercial.

Relacionat

Projecten un segon River al centre d’Encamp

L’indret escollit és en ple nucli urbà d’Encamp, al terreny anomenat Prat del Genil. En concret, la parcel·la compresa entre un tram de l’avinguda Joan Martí, el tram inicial del carrer del Mirador, el d’Engolasters i el de Sant Miquel. Així doncs, al bell mig del centre del poble.

El comú ha autoritzat ja la llicència, que ha de permetre, per una banda, construir “un edifici destinat a l’ús comercial”. A banda, a la parcel·la també s’ubicarà “un aparcament exterior” i un “parc amb zones d’esbarjo i jocs infantils”. L’immoble serà únicament d’una planta, segons les fonts consultades des d’Altaveu.

Un cop obtinguda la llicència, ara Mercacenter podrà impulsar les obres. No ha transcendit, però, amb quins terminis es treballa. Es tracta, però, d’una zona on també està previst un altre projecte urbanístic, en aquest cas immobiliària. Just al davant d’aquesta parcel·la, a l’altre cantó de l’avinguda Joan Martí, s’està treballant per a la construcció d’un edifici d’habitatges.

Comentaris (10)

Trending