Projecten un segon River al centre d’Encamp

El centre comercial, de tot just una planta, es preveu construir a la zona del Prat Genil i inclouria també un aparcament per als clients i un petit parc

El terreny on es projecta el centre comercial.
El terreny on es projecta el centre comercial.

El centre d’Encamp, i més concretament la zona del Prat Genil, ha de viure una transformació en un futur proper. Si res es torça, aquest terreny ha d’esdevenir un centre comercial que impulsarà Mercacenter. El projecte inclou, establiment a banda, que es faria sota la denominació de River, canvis urbanístics amb la zona amb la construcció també d’un aparcament, centrat principalment en els clients, i un parc.

Actualment, aquesta parcel·la no està desenvolupada urbanísticament. Tot just hi ha terreny de cultiu. El seu ús canviarà radicalment, però, si els compleixen els plants del grup comercial. Es treballa ja en el projecte del que ha de ser una gran superfície comercial impulsada des del grup Mercacenter.

La voluntat és que l’establiment obri sota el nom de River. Ocuparia un edifici de tot just una planta i s’entén que pot ser un negoci amb prou mercat, ja que actualment no hi ha establiments d’aquesta dimensió a Encamp. En canvi, es podria donar servei tant a residents com a turistes.

L’edifici no ocuparia pas tot el terreny disponible. Es deixaria espai per dues infraestructures més. Una, un aparcament pels clients. L’altre, un parc, ja de més ús per als residents al poble i que se sumaria a la superfície lúdica ja existent a prop, a l’altra banda de l’avinguda Joan Martí.

El projecte, tot s’ha de dir, està encara a les beceroles. Es té ja el terreny però cal encara tirar endavant molts tràmits administratius. Les fonts consultades per Altaveu indiquen que, en tot cas, es preveu poder-lo tirar ja l’any vinent.

Etiquetes

Comentaris (15)

Trending