Comencen les obres al carrer Sant Jordi del Pas de la Casa

Fins a mitjans de juliol s’actuarà des de la cruïlla de les Pistes fins al número 35, s’anirà fent per trams fins a la parada hivernal

Inici de les obres del carrer Sant Jordi el Pas de la Casa
Inici de les obres del carrer Sant Jordi el Pas de la Casa Comú d'Encamp

Encamp ha iniciat avui les obres de remodelació del carrer Sant Jordi del Pas de la Casa. Tal com es va explicar a la reunió de veïns i comerciants, es començaran des de la cruïlla de les Pistes fins el número 35, aproximadament, per aprofitar al màxim la temporada d’estiu. S’actuarà per trams fins a l’obligada parada hivernal.

En aquesta primera fase, s’actuarà en diferents trams. El primer d’ells serà la cruïlla del carrer de les Pistes fins al número 35 aproximadament. S’hi treballarà fins a mitjans de juliol, procurant les mínimes afectacions possibles als comerciants. Per això, no es tallarà el trànsit mentre durin les obres.

La remodelació completa d’aquest eix vertebrador de la via consistirà en refer el ferm, els serveis, ampliar les voravies, col·locar nou mobiliari, canviar la il·luminació, fer punts de recollida d’escombraires tancats i coberts i reconstruir la caseta de turisme en una nova placeta just a la meitat del carrer, creant un nou espai de dinamització a la part alta a tocar de la zona d’aparcament dels autobusos. L’obra durarà 16 mesos en total i està previs que estigui enllestida a finals del 2022, tenint en compte la para hivernal.

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.