Comencen a enderrocar els edificis de l’antic Prat Gran

Les dependències on s’havia ubicat el servei de circulació han estat el primer immoble a caure després d’uns dies que ja han permès suprimir altres parts del parc, com ara els jocs infantils

La màquina enderrocant l'antiga seu del servei de circulació.
La màquina enderrocant l'antiga seu del servei de circulació. G. P.

A poc a poc, els treballs per retornar al seu estat original el terreny en el qual, els darrers anys, ha estat ubicat el Prat Gran d’Encamp avancen a poc a poc. De l’antic parc ja han desaparegut alguns elements claus com ara els jocs infantils o les tirolines. Aquest dijous ha començat també l’enderroc dels edificis. El primer a caure ha estat l’antiga seu del servei de circulació.

Fa dies que les obres a l’antic Prat Gran han començat. L’objectiu és retornar el terreny al seu estat original i, després, urbanitzar la zona, un cop finalitzat el contracte de lloguer entre comú i la propietat. En primer lloc, s’ha aixecat tota la zona asfaltada i també s’han enretirat els jocs infantils, com ara el parc Pocoyó, o la tirolina i els llits elàstics.

Aquest dijous s’ha avançat a una altra fase dels treballs: l’enderroc dels diferents edificis que hi havia al parc. Les màquines de Copsa, l’empresa contractada per fer les obres, han començat a derruir, en primer lloc, l’immoble que havia albergat les oficines del servei de circulació d’Encamp, ara traslladades, igual que el despatx de policia, a l’antiga seu del comú, a l’avinguda François Mitterrand.

Al llarg del dia les tasques han avançat de forma important i la caseta pràcticament ha desaparegut. Els pròxims dies, els treballs continuaran avançant. Per davant encara queda l’edifici on hi havia el despatx de política, però també el del bar, els lavabos o el quiosc, entre altres estructures.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending