Comencen les “caminades per a la gent gran” a Encamp

El comú vol incentivar la pràctica esportiva a una activitat a la parròquia els dimarts i una pels voltants amb una durada d’un parell hores els dijous fins a final de juliol

La primera caminada per a la gent gran de la temporada a Encamp.
La primera caminada per a la gent gran de la temporada a Encamp. Comú d'Encamp

La gent gran d’Encamp ha començat avui les “caminades per a la gent gran”, una activitat promoguda des del comú per incentivar la pràctica esportiva durant les darreres setmanes de juny i fins a finals de juliol. Els dimarts seran a la parròquia i els dijous per fora, amb una durada d’un parell d’hores.

Avui ha tingut lloc la primera sortida per Encamp, una ruta de dues hores, on les set persones que hi han participat han recorregut el passeig de Mojácar amb el guiatge d’una monitora, tot combinant la caminada amb exercicis d’estiraments. El conseller de cultura i afers socials, David Cruz, ha indicat que aquestes caminades estan pensades per a persones majors de 60 anys que tinguin ganes de practicar esport a l’aire lliure.

Els dimarts les rutes seran per Encamp i els dijous s’agafarà un autobús per arribar fins a les rutes de destí, que seran fora de la parròquia. El dijous 24 de juny, per exemple, serà el torn de Canillo i la ruta de la Vall d’Incles, el dia 1 de juliol, es farà la caminada al Rec del Solà a Andorra la Vella, el dia 8 de juliol serà el torn de Sant Joan de Caselles, tornant a Canillo, i així amb diferents rutes durant tot el mes.

L’hora de sortida és sempre a les 9 h del matí, des de la plaça de Sant Miquel, tant si la caminada és a Encamp com si és en una altra parròquia, i s’agafarà l’autobús a la mateixa parada davant del parc. L’activitat és gratuïta i les inscripcions es realitzen presencialment al Departament de Cultura i Afers Socials, o bé, trucant al +376 731 670.

A més, a partir del dijous, 24 de juny, la gent gran d’Encamp retornarà al seu espai habitual, a la primera planta de l’edifici de la plaça dels Arínsols al Casal del Poble. L’horari serà de dilluns a divendres de 9:30 h a 12:30 h i de 14:00 h a 19:00 h de la tarda i caps de setmana de 14:30 h a 18:30 h. Es disposarà de l’espai polivalent de trobada, per als jocs de taula, billar, o la terrassa remodelada, així com el servei de bar en el mateix horari. El servei de menjador continuarà en format càtering.

Etiquetes

Comentaris

Trending